RANGE

Träningsområden

På Katrineholms Golfklubb har vi fantastiska range- och träningsmöjligheter där alla är välkomna att träna eller testa på golf för första gången. Rangen är öppen alla dagar i veckan, alla tider, för alla.

Rangebollar köps direkt i bollmaskinen via Swish när som helst på dygnet eller med fördel via bollkort som säljs i shopen. Ju mer du laddar på ditt bollkort, desto mer extra värde bjuder vi på! Bollkorten går även att ladda på direkt i maskinen.

Klubben erbjuder goda träningsmöjligheter för alla som vill förbättra sitt golfspel eller bara umgås eller tävla mot varandra i närspel, longdrive eller prickskytte. Rangen har både utslag från mattor av högsta kvalité vid klubbhuset, samt en stor grästeeyta på andra sidan rangen med en egen dedikerad bollmaskin.

Vi erbjuder tre olika puttingreener där du på olika lutningar kan öva på golfens viktigaste slag, putten. På klubbområdet har vi en chip- och pitchgreen i direkt anslutning till rangen som har totalt 11 platser, varav 2 under tak. På andra sidan rangen finns övningsbunker, chip- och pitchgreen, samt ett övningshål där man kan slå egna bollar.