OM KLUBBEN

Personal

Kontakt

Vem vi är

Katrineholms Golfklubb bildades 1959 av några förutseende industriledare i staden. 9-hålsbanan ritades av Nils Sköld. Han ritade även de tillkommande hålen på 18-hålsbanan. Lördagen den 8 juni 1963 invigdes 9-hålsbanan officiellt. Initiativtagaren SKF-direktören Isak Forslund slog invigningsslaget. 1969 togs ytterligare tre hål i bruk. 1972 kunde man spela på ytterligare två hål. 1973 var äntligen 18-hålsbanan klar. Idag har vi en av Sveriges bästa banor, Jättorps Golfbana, precis bredvid vackra Stensjön. Banan är en modern och utmanande golfbana med 27 hål, som sträcker sig genom park, skog och längs vatten i vacker sörmländsk natur. Banan passar alla typer av golfare från nybörjare till elitspelare. Här finns också en komplett shop och restaurang med fullständiga rättigheter. Välkommen som medlem eller gäst!

Framåt, uppåt…tillsammans!

Katrineholms Golfklubb vill vara en av Sveriges bästa klubbägda golfanläggningar och vi är framförallt en medlemsklubb som finns till för att stärka regionen och ge våra medlemmar den bästa möjliga golfklubbsupplevelsen. Vi är en modern plats för folk att mötas som vill umgås och må bra i livet, där golfen är den sammanhållande länken. Till oss är alla välkomna som medlemmar – knattar, ungdomar, mammor och pappor, pensionärer, flickor och pojkar, hundägare och icke hundägare, elitspelare och glada hobbyspelare. Det viktiga för oss är att du vill vara del i något positivt, utvecklande, socialt, hälsosamt och givande. Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa golfklubbar! Vi syns på klubben!

Vision

Dagens samhälle är fyllt av krav, stress och människor som är i behov av att socialisera, uppleva natur och förbättra sin hälsa. Vi på Katrineholms Golfklubb vill vara den ultimata platsen för människor idag att mötas, idrotta, utvecklas och må bra. Golfen är bevisat oerhört effektiv som motionsform och vi på Katrineholms Golfklubb är en anläggning med fantastisk golfhistoria som nu fortsätter att utvecklas till en modern plats för människor att samlas runt golfen, utvecklas och må bra.