BOENDE

För er som vill besöka Katrineholms Golfklubb och övernatta så kan vi erbjuda flera trevliga boende-alternativt. Nedan är boenden som ligger relativt nära golfbanan och som vi har samarbeten med.
Flera erbjuder attraktiva golfpaket.

Hotell Statt

Vi har 92 hotellrum, stor restaurang och festvåning samt 10 konferenslokaler i samma byggnad. Då vi även driver konferenscenter Safiren som har kapacitet för de större konferenserna, banketterna och mässorna har vi otroliga möjligheter att ta emot beställningar av alla de slag.

Vi har stor erfarenhet av alla sorters restaurangbeställningar, stora som små, catering, bröllop, restaurangtält… ja, vi har gjort det mesta och är bra på det vi gör.

Vi erbjuder prisvärda golfpaket med Katrineholms Golfklubb. Mer information och priser på vår hemsida.

Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här blandas den dåtida charmen med dagens standard så att du kan njuta av din weekend eller vistelse till fullo. Här finns gott om plats för avkoppling och inspiration.

Du kan besöka herrgårdens spa- och relaxavdelning eller promenera i vackra miljöer. Nere vid lusthuset har såväl Engström som Zorn hittat sin inspiration och målat illustrationer.

Varmt välkomna önskar Familjen Åström med personal!

Ericsbergs Slott

Ericsbergs Slott är ett av Sveriges bäst bevarade och ståtligaste barockslott. Med sin välhållna park, som varsamt restaurerats, ligger slottet betagande, nästan magiskt vackert vid Ericsbergssjön. 

Vi hjälper er att arrangera en fantastisk golfweekend som matchar Era behov. Vi kan hantera både större och mindre grupper och erbjuder övernattning i vackra flygelbyggnader, måltider i hög kvalitét och transfer till och från golfbanan. 

Önskar Ni en all-inclusive vistelse eller föredrar Ni självhushållning? Valet är Ert! Vi är duktiga på att arrangera olika evenemang och upplägg för att just Din grupp eller företag ska få ut så mycket som möjligt av Er vistelse. 

Skogi’s B&B

Välkomna till Skogis B&B vid Stora Malm kyrka, 3 km från Katrineholms golfbana.

Vårt B&B består av ett enkel- och ett dubbelrum, badrum och en TV hörna. Övernattning inkl. frukost, sängkläder och handdukar är 950:- resp. 1050:-.

I vår trädgård finns plats för relaxing och möjlighet att grilla.

Välkomna till ett mysigt boende mitt i vackra Södermanland!

/Agneta och Mathias