Våra Huvudpartners - Medlemsbrev från Robban - Nya Frågor & Svar
Öppet Hus imorgon - blir "Bestämt hus"
Imorgon har vi bjudit in till Öppet Hus på klubben mellan 10:30-12:00 för alla som vill träffa klubbhusgrupp och styrelse för att få svar på sina frågor inför årsmötet. Vi lärde oss efter förra lördagen att det fungerar bättre med en samlad frågestund och vi siktar därför på samlad start kl 10:30 för alla med kaffe och så får alla närvarande samma info. Man får självklart komma senare också men man kanske får vara kvar en stund efteråt med gruppen för att får svar på alla sina frågor. Varmt välkomna imorgon!

Vi välkomnar Caspeco, Hyreshuset och ICA Maxi som Huvudpartners till Klubbhusprojektet
Vi kan stolt presentera tre klara Huvudpartners till Klubbhusprojektet redan nu. Fler dialoger finns igång och listan kommer sannolikt att växa. Vi har redan säkrat över 2 miljoner i stöd av våra fantastiska Partners och vi har många dialoger kvar att ta efter extra årsmötet. Indikationen är således att vi bör ha en överfinansiering från våra Partners i förhållande till vår kalkyl, vilket lovar mycket gott.

Vad gäller sakkunnig aktör på marknaden som vet hur man driver upplevelseanläggningar smart och med nöjda besökare så finns det kanske ingen bättre än Caspeco. Grundaren Per Söderqvist är stolt medlem i klubben och kommer vara ett viktigt bollplank i utvecklingen av vårt upplevelseerbjudande i det nya Klubbhuset. Bredvid Caspeco har vi Hyreshuset och ICA Maxi, två lokala Partners med extra stora Katrineholmshjärtan som vill vara med och stötta golfklubbens utveckling och framtid, då de ser golfens positiva påverkan socialt och hälsomässigt på väldigt många i samhället.

  Träffa våra Huvudpartners här  
 
Medlemsbrev från Robert Karlsson gällande Klubbhuset
Charlotte 29e september

 

Till mina medlemsvänner,

Som ni alla vet ligger Katrineholms golfklubb och framförallt tävlingsgolfen mig varmt om hjärtat. Jag vet, särskilt en vecka som denna när röken från Ryder Cup lagt sig, att tävlingsgolfen ger oss både stor lycka och även tunga besvikelser.

När jag lade grunden till min golfkarriär var Katrineholms golfklubb med dess stöd för tävlingsgolfen en förutsättning. Klubben har alltid varit min hemmaklubb och jag är stolt över att ha varit en del av Katrineholm Open som har arrangerats tillsammans med klubben i ca 20 år. Denna tävling har varit en del i att vi i klubben nu börjar få fram ungdomar som visar framfötterna inom svensk golf. När styrelsen nu har tagit beslutet att lägga ner sitt stöd för tävlingen finns risken att den goda utveckling som har börjat tagit form avstannar. Det känner jag vore en otroligt tråkig utveckling för klubbens ungdomar och framtid för tävlingsgolfen i Katrineholm.

Men något som jag känner vore värre är om klubben stannar av i sin utveckling som klubb. Vi behöver hänga med i det som sker på många klubbar i golfsverige. Det byggs övernattningsmöjligheter, paddelbanor, gymanläggningar etc och ska vi kunna hävda oss och fortsätta klubbens positiva trend är ett nytt klubbhus en förutsättning. Med det kommer vi kunna ta emot gäster på ett bättre sätt och förhoppningsvis även förbättra vår egen klubb och gemenskap.

Jag stödjer och hoppas på ett positivt beslut att bygga ett nytt klubbhus och kommer då lägga in 30.000 SEK till projektet. Min övertygelse är att ett nytt klubbhus är det bästa för klubben och oss medlemmars framtid.

Bästa hälsningar

Robert Karlsson

  Läs Roberts brev till medlemmarna här  
 
Nya Frågor & Svar
Det har varit relativt lugnt på Klubbhusmejlen men vi har nu uppdaterat Frågor & Svar för vecka 39. Jag är för klubbhus men har synpunkter på utseendet, vad gör jag nu? Vad händer om kalkylen inte håller, kan vi gå i konkurs? Måste vi bygga så stort? Måste man föranmäla sig till årsmötet och får klubben kräva det? Kan man rösta två på samma digitala enhet? Vilka digitala enheter fungerar att rösta på?

 

  Här finns alla nya frågor och svar