TRÄNINGSKORTET
Vi är glada att kunna erbjuda er vårt exklusiva Träningskort som ger er möjlighet att träna med en tränare flera gånger i veckan! Nu har du chansen att förbättra ditt golfspel med hjälp av våra professionella tränare och ta ditt spel till nya höjder.

Med Träningskortet får du tillgång till ca 70 träningspass, som inkluderar träning i sving, närspel, puttning och bunker. Varje träningspass är 60 minuter långt, och du kan delta i hur många pass du vill varje vecka. Vänligen notera att du kan boka max ett pass per dag och att det finns plats för 2-8 deltagare per pass. Det är först till kvarn som gäller, så se till att boka dina pass i tid.

Vi har ett flexibelt schema för att passa in i din hektiska vardag. Träningspassen kommer att hållas följande dagar och tider:

- Tisdagar: kl 10-11 & 17-18
- Torsdagar: kl 10-11 & 17-18
- Söndagar: kl 13-14

Vi kan eventuellt justera antalet tillfällen beroende på antalet anmälningar vi får, så håll utkik efter eventuella ändringar. Vi påbörjar träningskortet under vecka 18 och avslutar det under vecka 37 med en planerad avslutningstävling till hösten. Vänligen notera att det kommer att vara ett uppehåll mellan vecka 26 och 30.

Priset för Träningskortet är endast 2000 kr, och som en bonus får du ett bollkort med på köpet till ett värde av 250 kr. Du betalar enkelt i shopen innan du påbörjar din första träning. Vi rekommenderar att du använder ditt friskvårdsbidrag för att göra denna investering i ditt golfspel ännu mer förmånlig.

Anmäl dig redan idag genom att besöka vår shop eller skicka ett mail till proshop@katrineholmsgolf.se. Se till att säkra din plats och ta del av denna fantastiska möjlighet till att förbättra ditt spel med hjälp av våra tränare.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på samma mailadress. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Med vänliga hälsningar,

Katrineholms Golfklubb