Klubbhuset
Senaste status
Hej alla medlemmar,

 

Hoppas allt är bra i sommarvärmen! Vi ville skicka en kortare uppdatering innan semestrarna med statusbilden på klubbhusprocessen. 

Som alla vet så händer det en hel del i världen nu med inflation, räntestegringar, onormala prishöjningar inom byggbranschen överlag och destabiliserande politiska aktioner i form av krig och annat tråkigt. Styrelsen tar självklart detta på fullt allvar och vi är noga med att navigera framåt med stor medvetenhet om olika riskfaktorer för klubben både på kort och lång sikt. 

I allt detta så är det dock viktigt att veta svart på vitt vad vi har för parametrar att arbeta med, så vi går nu ut i skrivande stund med ett omfattande förfrågningsunderlag till berörda partners och har satt 18e augusti som svarsdatum. Därefter följer ett första styresemöte den 23e augusti där vi kommer summera prisbilden och analysera läget. Ett troligt styrelsebeslut på hur vi praktiskt går vidare kan således vara att vänta första halvan i september. 

Vi är som ni ser cirka en månad sena kontra vår initiala plan och har som fortsatt ambition att arbeta skyndsamt men fokusera på det som är rätt för klubben, även om det drar ut lite på tiden. Vi passar på att önska alla en härlig stundande semester och en mysig tävlingsvecka på klubben, så återkommer vi i denna fråga så fort vi vet mer efter sommaren!

Mvh

Styrelsen