Se föregående vecka Se nästa vecka

Lunchmeny

 

För bokning, frågor och menyförslag kontakta oss via restaurang@katrineholmsgolf.se

Varmt Välkomna hälsar Pontus och Gustaf!

 

Öppettider lunchbuffé: Alla dagar mellan kl11-14:
Det finns ingen inlagd meny för denna vecka.

Katrineholms golfrestaurang
À LA CARTE 

Öppettider:

A la carte

BORDSBOKNING: 0150 - 392 70 E-POST: restaurang@katrineholmsgolf.se

Catering för alla

Vi erbjuder catering för alla tillfällen från fest till vardag till sällskap om minst 20 personer. 

Vi har färdiga förslag på buffér men Självklart lagar vi även mat efter dina önskemål.

Det går också bra att beställa vår dagenslunch för avhämtning eller utkörning för beställning om minst 20 portioner. Företag, skola eller idrottslag? tveka inte att höra av er!

För beställning och vid frågor ring 0150-39270

Bufféer

Den italienska menyn
Lufttorkad skinka, marinerad kycklingfilé, bresola, salami, potatisgratäng med soltorkade tomater och örter, pastasallad med pesto och ruccola, tomatsallad med mozzarella och basilikaolja, grillade marinerade grönsaker, crème med soltorkade tomater och parmesan, inlagda oliver med vitlök, citron och färska örter. Focaccia, kex, två sorters dessertostar, melon och vindruvor.

 

 

Den franska menyn
Marinerade delikatessoliver, vitlöksgrillat levainbröd, Pez de tiera (oberginröra), sallad med brieost och valnöltter, chevrecrème, rosette salami, fransk potatissallad med dragon, chevrépaj med spenat och lök, kycklingprovence, sallad med rostad blomkål, ruccola, smörstekta champinjoner, rostade solroskärnor och basilikaolja.

 

 

Den grekiska menyn
Grekisksallad med tomat och oliver, grillad halloumi med ruccola honung och citron, lamfärsspett, tzatziki, oliv- och bönsallad med örter, gratäng med potatis, obergine och tomat, gyros marinerad småskuren karré, grekiskpannbröd med oliver och medelhavsost.

 

 

Svenska menyn
Färskpotatissallad, inlagd sill, ägghalvor, sommarsallad med vaxbönor, varmrökt lax, skagenröra, marinerad kycklingfilé, soltorkad tomatcrème, nötpastrami, Hembakat bröd, smör, kex, Brieost, färska jordgubbar vid säsong med lättvispad grädde, alt. fruktfat.

 

 

Den lilla svenska menyn
Färskpotatissallad, sommarsallad med vaxbönor, örtmarinerad kycklingfilé, soltorkad tomatcrème, nötpastrami, Hembakat bröd, smör och Brieost.

 

 

Bastubricka
Grillad kyckling, salami, potatissallad, fruktfat, bröd, smör, kex, brieost och salta nötter.