Kom Igång Golfen

Vi spelar 9 hål på grön slinga varje måndag med första start kl 17.00. Alla är välkomna! Syftet är för nya golfare och nya medlemmar att komma ut på banan och lära känna varandra och komma igång med sin golf helt enkelt. Medlemmar som spelat lite längre blandas med nyare golfare för att ge stöd om det behövs.

Någon från shop eller kansli deltar alltid. Detta är inte tänkt som en utbildning, så man kan inte räkna med att få tips om sin swing eller liknande, om man behöver det vill vi gärna tipsa om Träningskortet eller att boka en privatlektion med någon av våra tränare.

Första tillfället är måndagen den 8 maj och sista tillfället för säsongen är den 4 september.

Regelpromenad

Vi kommer att ordna en regelpromenad i samband med Kom Igång golfen någon gång under säsongen, vi återkommer med tid och datum.

Anmälan till Kom Igång Golfen

Är det första gång du ska anmäla dig genom Proplanner, tryck på NY SPELARE och logga in med samma lösenord som du använder till Min Golf, därefter är det bara att logga in och boka varje gång du vill vara med. 

Väl inne i bokningssystemet så väljer du "alla tränare" för att se alla tillfällen och sedan väljer du "Kom Igång Golfen". 

Välkommen!