Vi hjälper dig komma igång!

Börja spela golf - Nybörjarkurs

 

Grönt-kort kursen vänder sig till dig som är helt ny inom golfen. Kursen omfattar totalt 5 timmars utbildning. Under kursen kommer du att träna på golfens olika slag och lära dig om golfvett, golfregler och utrustning, samt även viktiga golftermer.

Här börjar vägen mot ditt gröna kort!

 

Pris gruppkurs:

Vuxen – 2995:- inkl medlemskap 2024

Juniorer upp till 21 år –1495:- inkl medlemskap 2024

 

För barn som vill uppnå grönt kort ålder 6-12 rekommenderar vi golfskolan. Golfskolan kommer pågå under sommarlovet 5 veckor i rad. Mer info finns här http://www.katrineholmsgolf.se/se/pro-shop/junior/ungdomsgrupper.

Vill du ta grönt kort i vuxengrupp går det också bra. Man kan också som junior bilda en egen grupp med sina kompisar och ta grönt kort (minst 4st). Detta alternativ kostar 1000:- per person. Vill du även medlem till kommer medlemsavgiften på 495:-.

 

Tänk på att ni kan använda er friskvårdspeng till denna kurs, det innebär att 2700kr går under friskvård men de återstående 295kr är medlemsavgift och måste betalas av er själva.

 

Golfutrustning – Vad behöver du?

Under kursen finns det klubbor att låna för er som behöver. Vi går även igenom vad som är bra att veta om golfutrustning. Oavsett din spelnivå är det viktigt att klubborna passar sig, exempelvis – vilket skaft, längd och vilka klubbor du bör ha i bagen. Funderar du på att köpa klubbor så har vi förmånliga priser i vår shop.

 

Kurstillfällen 2024

Lördag 27 april (16 platser)

Lördag 25 maj (16 platser)

Lördag 29 juni (16 platser)

Lördag 27 juli (8 platser)

Lördag 24 augusti (16 platser)

Lördag 21 september (16 platser)

 

Varmt välkomna!