Vi välkomnar Carina Österberg till klubben

Den 29e april börjar Carina Österberg som ny kansli och ekonomiansvarig på Katrineholms Golfklubb. Carina gjorde ett mycket gott intryck på alla oss hon träffade under intervjuerna och vi ser fram emot att Carina ska få komma igång med sitt nya jobb hos oss. Carina kommer finnas en del på klubben under april för att arbeta tillsammans med Anneli så vi får så bra överlämning som möjligt innan Anneli lämnar den 26e april. 

Carina kommer närmast från Rådek som redovisningskonsult men har också arbetat flera år som verksamhetsnära ekonom inom bl.a fastighetsbranschen. Carina fick också jobbet då vi tror hon kommer bidra som person både i teamet men också ta hand om er medlemmar på ett yperligt sätt. Hon bor idag i Katrineholm med sambo och två barn och gillar hästar som hon lägger två kvällar i veckan på. Kanske kan vi alla hjälpas åt att få henne att damma av sitt gamla gröna kort igen? :) 

För er som varit med länge så kanske ni känner igen henne? Hon har faktiskt sommarjobbat på klubben i början på 90-talet. Annars kan ni gå på vårmötet så får ni en chans att säga hej till Carina då!

Välkommen Carina, roligt att ha dig här!

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Rangesatsning 2020-05-27
Vårmöte 16e juni 2020-05-26
Trogen medlem rabatt 2020-05-08
9-hålsbanan får ett ansiktslyft 2020-05-02
Klubbchefsbrev april 2020-04-16