Swedish Challenge hosted by Robert Karlsson 2-5 augusti

Välkommen till Swedish Challenge 2018, nu är det inte långt kvar, challenge tour veckan närmar sig med stormsteg, hoppas ni är lika taggade som oss att få titta på proffsen när dem spelar grym golf på vår fantastiska ban! Vi är väldigt stolta över att få vara värd för denna underbara tävling ett år till. Feedback från både spelare och funktionärer runt om kring har vart väldigt bra, speciellt spelarna har lovordat vår bana tidigare år och självklart tänker vi behålla samma kvalité i år eller göra det bättre. Förra året hade vi spelare från 28 olika länder som spelade i tävlingen, vi sätter Katrineholm på världskartan! Den som var längst bort ifrån kom från Nya Zeeland! Vi jobbar för att även den här veckan ska bli en lika stor succé i år för spelare, åskådare, sponsorer och funktionärer!

Redan på måndag 30e juli spelas måndagskvalet och på onsdag 1a augusti spelas pro-am tävlingen, sist men inte minst kommer det vi alla väntat på som mest! Torsdag 2a augusti springer spelarna ut på öppningsvarvet i Swedish Challenge.

Torsdag: 2-aug Rond 1, 156 spelare startar från tee 1 och 10
Fredag: 3-aug Rond 2, 156 spelare startar från tee 1 och 10. 65 bästa spelarna och de med samma resultat går vidare till finalspelet lördag och söndag
Lördag: 4-aug Rond 3, ca 65 spelare startar från tee 1
Söndag: 5-aug Rond 4, ca 65 spelare startar från tee 1, ca 16.30 prisutdelning på 18:e green

För medlemmar:

Rangen kommer stänga söndag 29 juli kl 16:00 för byte av bollar till tävlingen och kommer även efter det vara stängd fram till efter att Swedish Challenge är över.

Klubbhuset är reserverat för bara funktionärer och spelarna som deltar i Swedish Challenge under hela CT-veckan.

För dem som fortfarande vill spela golf finns det möjlighet att spela på 9-hålsbanan, vår gröna-slinga kommer vara öppen för medlemmar under hela väckan, även puttingreen där är öppen men som sagt finns inget möjlighet att få värma upp på rangen.

Alla medlemmar som ska kolla på tävlingen hänvisar vi att hämta ut veckobiljetter i shop/kansli. Varje medlem har rätt till en biljett vardera!

Programblad och information gällande starttider för tävlingen och annat ligger i länken nedanför!

Vill man veta mer finns också allt under European Challenge tour fliken här på hemsidan.

Varmt välkomna ut och titta med oss, vi ber till golfgudarna för fin golf och bra väder hälsningar Katrineholms Golfklubb! 

http://www.katrineholmsgolf.se/se/european-challenge-tour/programblad

Kommentarer