Söndagsdramatik på Live It Katrineholm Open

Hannes Rönneblad spurtade hem segern

 

Hannes Rönneblad var åtta slag bakom Algot Kleen i ledningen när söndagen tog sin början. Efter ett par misstag av Algot så blev det plötsligt spännande på baknian och Hannes kunde segra på det första särspelshålet med en birdie.

 

– Den här trimfen trodde jag inte på imorse men jag började rätt starkt och när vi hade spelat 12:e hålet började jag få segervittring, sade Rönneblad.

Hannes har varit en flitig besökare på klubbens tävlingar genom åren så han kände till banans alla svårigheter och egenheter. Han lovordade banan som alla andra spelare och när allt var sagt och gjort så lämnar Hannes med den största segern i sin karriär. Algot var självklart besviken efter att ha ledit stort efter två dagar men var ändå ganska nöjd och vann självklart pris som bästa amatör i tävlingen.

 

Såväl Hannes som Algot slutader på minus 13 och det behövdes bara ett särspelshål för att Rönneblad skulle få ta emot prischecken på drygt 77 000 kronor.

Stort grattis till dig Hannes för en storstilad insats och tack för att du och dina tourkamrater kom och gästade oss denna vecka!

Kommentarer

Fler artiklar