Klubben ingår viktigt partnerskap med Sportsupporten

Tillsammans med Sportsupporten vill vi skapa helt nya förutsättningar för barn- och ungdomsgolf på klubben. Nedan kommunikation går nu ut stegvis till våra medlemmar med efterföljande telefonkontakt från teamet på Sportsupporten, med mer information. Uppåt, framåt...tillsammans!

 

Bäste Medlem / Sponsor

 

Klubben har nu förmånen att kunna lansera det enskilt viktigaste projektet för vår barn- och ungdomsverksamhet på klubben någonsin.

Detta nya koncept är tänkt att möjliggöra vårt Korthålsbaneprojekt genom att finansiera all barn- och ungdomsverksamhet på den nya anläggningen. Tillsammans med Er kan vi göra skillnad, som faktiskt gör skillnad!

 

Vi har ingått ett samarbetsavtal med Kokopelly AB som arbetar för att stödja idrottsrörelsen i Sverige. I och med detta samarbete kan vi erbjuda Er ett antal livsmedelsprodukter hem till dörren, enkelt och smidigt till helt vanliga butikspriser. Produkterna är följande: Fruktlåda, Kolonialvaror, Fikalåda, Natur-Nyttiga juicer, som lämpar sig utmärkt både för privatpersoner och företag.

 

Katrineholms Golfklubb är en av få samarbetsföreningar som är först ut i Sverige, där vi kommer stödja Kokopelly genom samarbete och feedback för att trimma och utveckla konceptet, mot att föreningen erhåller en bonus för detta. Golfklubben erhåller 20% i provision på försäljningsnettot som enligt avtal skall gå till att stödja barn och ungdomsverksamheten i föreningen. Som prenumerant på denna tjänst tar ni alltså en helt unik sponsorroll, utan att betala något extra för själva sponsringen. Alla blir vinnare!

 

Kokopelly kommer att kontakta Er per telefon de närmaste dagarna för att berätta mer och hjälpa er att bli prenumerant.

 

Vi hoppas välkomna just Dig som prenumerant!

 

//Katrineholms Golfklubb

Kommentarer