I helgen var Robert hemma på besök på klubben

Mitt i sitt hektiska spelschema hittade Robert tid för att besöka Jättorp i helgen. Robert hann med att både besöka banan och titta över skick och kommande utvecklingsinitiativ, samt planeringsmöten för Katrineholm Open senare i år och inte minst, en spel och träningsdag med förra årets vinnare av Robert Karlsson Junior Open, Louise Magnusson från Kallfors!

Louise från Kallfors hade en dag med Robban på en aningen regnig lördag

I lördags så spelade Robert med Louise Magnusson från Kallfors. Vädret var inte det bästa men det var humöret. Det blev både spel på bana och en del putt och bunkerträning. Robert Karlsson Junior Open spelas i år den 6e juni och vinner man så väntar en lärorik dag med Robban, precis som Louise fick uppleva.

Baninspektion och utvecklingsarbete

Fredagen spenderade Robert på Jättorp. Det hanns med en lunch och lite "lära känna tid" för de som Robert inte träffat förut. Sedan bar det ut på banan där Robert dels tittade på vår ombyggnationav 6ans green, som Robert tyckte blev utomordentligt bra. Robert hann även med att gå igenom flera hål, dess kondition och vad vi behöver ha på vår radar framöver. Robert kommer producera ett utvecklingsdokument som tas in i bankommiittén. Inför årets upplaga av Katrineholm Open så står sig banan väldigt bra men det är några mindre jobb vi behöver göra för att banan ska stå sig lite bättre i blött väder, bla.a hantera vattensamlingar på green bakom högra bunkern på 2an. Det var ett antal nyfikna blickar när Robert ritade och förklarade hur han tänker. Bilden är från 7ans green.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Kallelse Höstmöte 2022 2022-11-07
Höststängning 2022-10-24
Klubbresa till Portugal 2022-10-24
Klubbchefsbrev oktober 2022-10-20
Projekt innan 2023 2022-10-10