Robert Karlsson Junior Open presenterat av Sörmlands Sparbank

En härlig men tuff dag på Jättorp

Härligt väder, ett fullt startfält, 36 tuffa hål och en hel del blåst som gjorde allting så mycket mer utmanande!

 

På vår nationaldag spelades sedvanligt Robert Karlsson Junior Open presenterat av Sörmlands Sparbank. En tävling med både en flick- och pojkklass och många SGF rankingpoäng för juniorerna att slåss om. I år blev det ett fullt startfält med deltagare från hela MellanSverige där alla spelar två varv innan vinnarna utses.

Rasums Skillhammar från Eskilstuna visade sig starkast bland killarna när dagen var slut. Blåsten var tuff och det resulterade i lite högre scorer än vanligt. Efter första varvet var ledarscoren ett över par. Rasmus slog dock till med en 68a på andra varvet och ryckte från övriga fältet och vann till slut med åtta slag före Fabian Forshagen från Norrköping som kom in fem över par totalt. Prispallen rundades av med Sakarias Delsandert från Landeryd. Både Rasmus och Fabian vann bl.a. varsin inbjudan till Flen Skins Event där de kommer få spela i ett gemensamt pro-am lag.

På tjejsidan finner vi en ännu mer överlägsen vinnare i Ebba Lundqvist från AIK Golfklubb. Ebba kom in på stabila +6 efter rundor på 74 och 76 slag. Tvåa och trea blev Lisa Vinger från Vidbynäs och Alice Atterfors från Bro-Bålsta respektive. Ebba vinner också inbjudan till samma pro-am lag och kommer få en skön dag med proffsen.

En lång och härlig dag för alla närvarande! Ett stort grattis till Rasmus och Ebba för två mycket fina insatser!

Ett stort TACK vill vi också skicka ut till tävlingens huvudpartner Sörmlands Sparbank och Robert Karlssons brandpartners Abacus och Titleist som stått för alla fina priser!

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Kallelse Höstmöte 2022 2022-11-07
Höststängning 2022-10-24
Klubbresa till Portugal 2022-10-24
Klubbchefsbrev oktober 2022-10-20
Projekt innan 2023 2022-10-10