Helgrillad gris med "Zacke"

Efter första klubbkvällens succé så är det nu dags för helgrillad gris från tidig morgon vid klubbhuset och finbesök från Göran Zachrisson på kvällen. Efter fullt hus förra gången så ökar vi nu på antalet platser! Välkommen!

Nu kommer efterlängtad uppföljare av vår första ”Klubbkväll”. Temat på årets andra Klubbkväll är ”Grillfest med Göran Zachrisson”. Vår klubbordförande Lars Hultström assisterad av bror Peter, Medlemskommittén, tänder grillarna redan på förmiddagen för att helsteka gris som vi får njuta av framåt kvällen. Vi kan se dem in action på klubbhusområdet från tidig morgon och när vi känner lukten framåt dagen så kan nog ingen ta fel på vad det är som försigår. Till det grillade njuter vi av tilltugg från Stellans kök och det finns lax och kyckling för er som inte vill äta er mätta på gris.

Vi får se och lyssna till kända TV-rösten Göran Zachrisson som kåserar över vår gemensamma passion – golf. Tilläggas kan att Göran gärna gästar vår fina bana för spel. Musik underhåller oss senare på kvällen.

Vid klubbträffarna kommer Månades Medlem att hedras. Månadens medlem kan vara den som gjort en insats för klubben, slagit ett slag som sent ska glömmas, presterat något helt ”galet”, värvat flest nya medlemmar etc. Ge gärna förslag på person som kan koras till Månadens Medlem. Förslagslappar finns i restaurangen och i shopen.

Vår fina nya maskinpark från John Deere kommer att visas på klubbhusområdet den 27 juni från kl 17.00 av vår head greenkeeper Jan Larsson.

Informationssummering

  • Anmälan till kansliet senast 23 juni. Anmäl dig med fördel nedan eller på info@katrineholmsgolf.se / 0150 - 392 70
  • Start 27e juni kl 18:30, buss avgår från Resecentrum (torget) kl 18:00 för er som ej vill ta bil. Hemresa buss kl 22:00.
  • Kvällen kostar 200kr - bussresa, helgrillad gris med massor med tillbehör och en kväll md "Zacke"  ingår. Ytterligare dryck säljes i restaurangen. (Priset är 200kr oavsett om du väljer att nyttja busstransporten eller ej)
  • Du betalar genom att förköpa biljetter i shopen (vi uppskattar om så många som möjligt kan göra detta) eller på plats i restaurangen. Anmälningslista och förköpsbiljetter finns i shopen!
  • Maskinparken visas från ca 17:00 på klubbtorget

Hjärtligt välkomna!

Anmälan

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Kallelse Höstmöte 2022 2022-11-07
Höststängning 2022-10-24
Klubbresa till Portugal 2022-10-24
Klubbchefsbrev oktober 2022-10-20
Projekt innan 2023 2022-10-10