Receptionist/butikssäljare/(tränare) till Katrineholms Golfklubb!

Katrineholms Golfklubb är en av Sveriges bästa föreningsdrivna golfklubbar, med drygt 1800 medlemmar och tusentals golfrundor spelade varje år av medlemmar och gäster. Vi är en 27-hålsanläggning som har växt väldigt mycket de senaste åren och vi är ett glatt team om drygt 20 personer under högsäsong.

Vi söker nu dig som gillar att jobba med service och försäljning på vår golfanläggning. Du är utåtriktad, social, gillar ordning och reda samt gillar att möta nya människor. I vår reception tar du emot våra medlemmar, gäster och företagspartners, du svarar i telefon och på e-post. Du är vårt ansikte utåt och den som ger våra kunder ett riktigt bra första intryck.

Om du tidigare har jobbat i Golfens IT-System och/eller är en golfspelare så är det starkt meriterande men inget krav. Rollen är flexibel och kan fyllas med mycket golfrelaterat i form av träningar och klubbutprovningar med mera, beroende på den sökandes profil. Detta är endast aktuellt med en starkare golfprofil och inget krav.

Det är viktigt att du som person är flexibel och stresstålig då en arbetsdag sällan ser likadan ut och under vissa perioder jobbar vi i högt tempo. Du utgår från golfshop/reception och försäljning från shopsortimentet ingår i tjänsten. Du lär dig nya saker snabbt, gillar att utvecklas, har kunden i fokus och mycket god datorvana.

Tjänsten är heltid från ca 1 april- 31 oktober med jobb varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Heltidsanställning på sikt är troligt för rätt person.

Du gör din ansökan till Daniel Tillnell på proshop@katrineholmsgolf.se senast 30e januari. Frågor om tjänsten besvaras självklart också. Intervjuer på sökande görs löpande.

Varmt välkommen att bli en del av vårt härliga team 2022!

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Klubbens Vänner 2022-04-29
Imorrn öppnar vi 18 hål 2022-04-28
Träningskortet 2022 2022-04-26
Öppningsplaner 2022 2022-04-19
Klubbchefsbrev 2022-04-14