Vi bytte snö och minusgrader mot sol och plusgrader i en vecka.

Någon vecka till hade inte vart fel att få stanna, det var med trötta men ändå nöjda miner som folk reste hem efter några få ynka timmars sömn den sista natten. Rätt så skönt att få komma hem ändå kanske ;)

29 stycken ivriga golfande resenärer gav sig av till Al Ain för att tjuvstarta sin golfsäsong!

Efter middagar, tävlingar och lite "barhäng" i restaurangen på hotellet och golfbanan märkte man hur sammanhållningen i gruppen växte med veckan, och måste få understryka vilken fantastisk grupp det var som hängde med!

Golfbanan och anläggningen hade en grymt bra kvalité, stora härliga träningsytor där möjligheten att träna på alla olika typer av slag fanns, ytor vilket visade sig behövas mer än vi trodde när vi sedan skulle utmana golfbanan. Ruffar tjocka som på touren där man verkligen kunde tappa slag, jämna och fina greener med en hastighet på ca11 på stimpen där bollen aldrig ville sluta rulla! Bunkrar och hinder som var väldigt tufft placerade fick många av oss känna på, fler gånger än många ville.

Det var en tuff bana som bjöd upp till dans, men vi utmanade den och får väl ändå säga att vi segrade till slut. Runda för runda anpassade sig alla och tog lärdom av sina misstag vilket visade sig på alla resultat som bara blev bättre under veckans gång. Det kanske bidrog lite med hjälpen och alla tips och tricks våra tränare Daniel och Mattias delade med sig av ;)

Schemat var späckat och alla kämpade på enormt bra under träningarna och golfrundorna i värmen.

Vi hade en ledig dag där några fick en härlig kväll på hästkapplöpningsbanan med både glädjetjut och några små förbannade miner när hästarna gick i mål vid varje lopp! Grymt häftig upplevelse som man gärna skulle vilja se och uppleva igen!
En annan del av gruppen valde sightseeing i Dubai , och det var med en enorm energi och glädje man såg från samtliga när dom kom hem på kvällskvisten!

Det var med en härlig stämning och röda nyanser (några mer brända än andra) på huden som vi lämnade försäsongen i södern med!

Såhär med facit i hand kan vi gott säga att det blev en mycket lyckad resa med många roliga händelser och goda skratt! Vi fick höra under hela veckan hur bra alla tyckte det var och hur roligt vi hade det, vilket var väldigt uppskattat och enormt kul för oss att få höra! Att folk gillade resan märker vi då det redan har spridit sig och intresseanmälan inför nästa resa har redan börjat trilla in (som vi inte ens planerat än haha).

Vi på klubben vill tacka alla medresenärer för en trevlig och rolig resa, det här får vi göra om!

Så alla ni sugna golfare, håll utkik på våra sociala medier så ni inte går miste om nästa äventyr Katrineholms Golfklubb ger sig ut på!

Kommentarer