Vi söker receptionist/butiksäljare till Katrineholms Golfklubb!

 

Nu söker vi en receptionist/butikssäljare till Katrineholms Golfklubb!

Banan är en modern och utmanande anläggning med 27-hål, som sträcker sig genom park, skog och längs vatten i vacker sörmländsk natur. Banan passar alla typer av golfare från nybörjare till elitspelare. Här finns också en komplett shop och restaurang. Vår 18-hålsbana är rankad bland dom bästa i Sverige. Vi erbjuder dessutom en 9-hålsbana som är fantastisk bra.

 

Vi söker nu dig som gillar att jobba med service och försäljning på vår golfanläggning. Du är utåtriktad, social, gillar ordning och reda samt gillar att möta nya människor. I vår reception tar du emot våra medlemmar, gäster och företagspartners, du svarar i telefon och på e-post. Du är vårt ansikte utåt och den som ger våra kunder ett riktigt bra första intryck.

 

Det är viktigt att du som person är flexibel och stresstålig då en arbetsdag sällan ser likadan ut och under vissa perioder jobbar vi i högt tempo. Vi jobbar i golfshop/reception och försäljning från shopsortimentet ingår i tjänsten. Du lär dig nya saker snabbt, gillar att utvecklas, har kunden i fokus och god datorvana.

 

Om du tidigare har jobbat i Golfens IT-System och/eller är en golfspelare så är det meriterande men inget krav.

 

Tjänsten är heltid från 1 april- 31 oktober med jobb varannan helg. Lön enligt överenskommelse.

 

Du gör din ansökan till Daniel Tillnell på proshop@katrineholmsgolf.se senast den 20 februari. Frågor om tjänsten besvaras självklart också. Intervjuer på sökande görs löpande.

 

Varmt välkommen att bli en del av vårt härliga team 2020!

Kommentarer