Härlig juniorkväll på klubben!

Framtidens golfare vet hur man har kul

Igår onsdag så hade vi en härlig Juniorkväll på golfklubben. Närmare 100 barn och ungdomar från både Golflekis (barn 3-5 år) och Golfskolan (6-12 år) samlades under en härlig kväll tillsammans. Det spelades golf, det spelades discomusik, det åktes golfbil med Mika från Ica Maxi, det tävlades och det grillades mycket korv och åts mängder av bullar. Vädret och stämningen var perfekt! Sommaren i år på klubben innebär tredubbelt så många barn som vill börja spela golf kontra året och vi räknar med att fortsätta satsningen på samma sätt nästa år tillsammans med skolor och partners. 

Efter några år med lite kräftgång kring antalet nya juniorer inom golfen så har klubben i år tagit ett omtag kring alla yngre juniorer. Under vintern så har vi arbetat nära skolorna i Katrineholm och flyttat in golfen på idrottslektionerna, med ett härligt gensvar från både elever och lärare. När sedan sommarsäsongen kom igång så har vi med hjälp av Lyckliga Gatorna och ICA Maxi erbjudit helt gratis Golfskola hela sommaren för alla barn som vill testa på golf och när sommaren är slut få sitt gröna kort. Resultatet har varit lysande och framför allt så verkar alla barn ha det riktigt skoj på klubben.

Vi hoppas många av alla nya unga talanger väljer att fortsätta spela och träna även nästa år! Vi önskar er alla ett fortsatt härligt sommarlov!

Kommentarer

Fler artiklar