Ja till nytt klubbhus

Igår blev det ett rungande JA

Igår kväll hade klubben extra årsmöte för att rösta om ett nytt klubbhus för andra gången på drygt fyra månader. Klubben gjorde om och förenklade beslutet som endast handlade om ATT vi ska bygga nytt och vilka ekonomiska ramar som gäller för projektet, i enlighet med den medlemsinput vi fick sedan förra mötet. Mötet gick relativt fort för att vara en så stor fråga och det var i princip inga frågor från mötets deltagare.

Innan vi gick till röstning så höll vår medlem Kjell Larsson ett brandtal om vikten av ett nytt klubbhus för framtiden och avslutade med att ge en overderlig gåva till projektet om 1 miljon kronor vid ett JA-beslut. Otroligt beundransvärt och Kjell drog applåder i hela lokalen!

Mötet gick sedan till votering och styrelsens förslag antogs med en väldigt tydlig majoritet med endast 27 röster mot förslaget. Det innebär alltså att vi nu som klubb bestämt att vi ska bygga nytt. Ett beslut som känns roligt och väldigt rätt för vår framtid!

Stort TACK! till alla som bidragit i denna process, så här långt och en riktig fredagskram till dig Kjell Larsson. Nu tar vi helg och sedan börjar vi förbereda för onlineröstning om VAD vi ska bygga.

Uppåt, Framåt....Tillsammans!

Kommentarer

Fler artiklar