Höstinformation till alla klubbens medlemmar

31a oktober

Det viktiga datumet 31a oktober närmar sig med stormsteg. För alla er som äger ett aktivt spelrättsbevis och vill ändra er medlemsform nedåt, dvs ett billigare alternativ, så behöver ni göra det senast 31a oktober. Man kan alltid ändra framöver också, men då är det kopplat till att först sälja sitt spelrättsbevis. Det absolut bästa sättet att göra det på är att mejla oss med ditt ärende och golf-ID så har vi allt i skrift och vi kommer hantera det snabbare via email än någon annan kommunikationsform. Alla medlemsärenden skickas till kansli@katrineholmsgolf.se.

Medlemmar som under 2021 fyller 30 år och står i en medlemskategori med krav på spelrättsbevis, behöver också införskaffa ett aktivt spelrättsbevis innan ni kan spela på banan 2021 om ni inte avser hyra ett bevis under året. Alternativt kan man aktivera sitt inaktiva bevis om man äger ett sådant.

Vi ska också i detta sammanhang vara tydliga med att era medlemskap för 2021 inte kommer påverkas av ett eventuellt klubbhusbeslut på en kommande extrastämma. Ingen behöver alltså ställa sig som passiv eller lämna inför spelåret 2021 pga oro för eventuella osäkerheter med klubbhusbeslutet som planeras till vintern.

Har ni frågor kring den 31a okt eller andra medlemsfunderingar så tveka inte att kontakta oss.

 

Medlemsresa våren 2021

Vi har tidigare gått ut med kommunikationen att vi planerar för en medlemsresa under första kvartalet 2021. Givet den utveckling som nu sker kring Covid-19 så har klubben idag beslutat att vi lägger ner våra planer på att arrangera en medlemsresa innan säsongsstart 2021. Vi tror och hoppas alla har förståelse för det beslutet.

Klubben kommer självklart följa utvecklingen, som vi alla gör mer eller mindre dagligen, och är det så att läget förbättras och stabiliseras så kan det bli aktuellt med en medlemsresa till hösten 2021 istället. Vi får i så fall återkomma med sådana planer senare.

Öppettider och golfspel

  • 18-hålsbanan är nu stängd för säsongen. Den har slitits hårt ett år som detta så den får nu lite välbehövlig vila.
  • 9-hålsbanan fortsätter vara öppen med både sommar och P-greener tills vidare. Stängning av sommargreener sker beroende på väder och temperaturer.
  • Golfbilsåkande på banan är fortsatt tillåtet, men vi inför golfbilsförbud på banan när väder och temperatur så kräver.
  • Beträd absolut ej greener vid frost

 

  • Kansliet är nu öppet 10-14 mån-tors
  • Givet låg bemanning under vintern så ber vi er alltid ringa innan ni åker ut till oss om det är så att vi är på möten etc. Shopen är under vinterhalvåret i princip helt obemannad men driftas då via kansliet.
  • Bästa sättet att nå oss är överlag via email under lågsäsong: info@katrineholmsgolf.se 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Vinnare 2023 års avgifter 2023-01-17
God Jul & Gott Nytt År 2022-12-21
Kallelse Höstmöte 2022 2022-11-07
Höststängning 2022-10-24
Klubbresa till Portugal 2022-10-24