Evnroll putters - en skillnad som gör skillnad

På lördag den 12e maj har vi öppen demodag med Evnroll putters mellan kl 9-12. Boka din tid via shopen om du vill ha en egen gratis 20min putterfitting med Evnrolls egen personal. Kommer du inte och testar så missar du vårens största nyhet i golfshopen!

Efter att ha vunnit i princip varenda puttertest 2017 och 2018 så är den äntligen här - den vassaste nyheten i puttervärlden på länge

Evnroll putters har en ny patenterad teknologi som gör att oavsett vart du träffar bollen på puttern så går bollen rakt och lika långt. En konventionell putter kräver att du träffar i mitten på bladet för att bollen ska starta på din tänkta linje och med tänkt fart. Evnroll tillåter alltså alla golfare att träffa bollen fel men ändå få önskat resultat. Det fantastiska med detta är att det faktiskt är sant, det fungerar, vilket vi på klubben själva har testat.

Evnroll putters finns i alla möjliga olika uförande, både blad och malletputters, med olika balansering. De genomsyras alla av toppkvalité och mycket hög finish och detaljfokus. All personal på klubben konverterar nu till denna nya putterteknologi och vi vill gärna att alla medlemmar kommer ut och testar. 

Välkomna ut på öppet hus på lördag och ta första steget mot ett rejält lyft på greenerna!

ps. Kolla på de två filmerna nedan och se skillnaden själv mellan en vanlig putter och Evnroll!

Kommentarer

Fler artiklar