Klubbhusprojektet rullar på

Bygglovet är inskickat och projektinformationen uppdaterad

Bygglovet är godkänt av styrelsen och inskickat och således är det dags för lite klubbhusnyheter! Klubbhusprojektet i menyn uppe till höger på hemsidan är uppdaterat med projektinformation och ritningar som gick med bygglovet. 

Projektinformation finns HÄR (arbetsstruktur, tidsplaner, status, riskanalys mm)

Ritningar finns HÄR

Vi kommer släppa en film nästa vecka där vi går igenom huset del för del och förklarar de olika lösningarna i lite mer detalj. Överlag går det framåt i projektet där tomtavstyckningsprocessen hos Lantmäteriet är klar, rivanmälan och bygglov är inskickat och vi arbetar nu på att försöka ta hand om befintliga byggnader genom att flytta dem till annan plats, men detta är ännu inte klart och eventuellt inte möjligt. Vi slutför nu också förfrågningsunderlaget till byggarna och hoppas få svar och klarhet här innan semestrarna. När vi får in dessa offerter så ser vi om vi kan fortsätta sikta på start i höst eller om vi tvingas till planändringar. Detta visas i tidsplanen i ovan länk.

Skicka som vanligt in eventuella frågor på klubbhus@katrineholmsgolf.se och så kommer det lite mer beskrivande film kommande vecka. Svinga lugnt!

 

Kommentarer

Fler artiklar