Det vart den tuff batalj i Båsenberga på Vingåkers Golfklubb för vårat Herrlag i Div 2!

Det vart en varm dag i Vingåker där årets seriespel för Div 2 östra skulle spelas.

Allt som allt är alla rätt nöjda med prestationen och det var ett klart godkänt resultat med tanke på många nya ansikten i form av juniorer som spelade.

Vingåker vann ganska klart med 13 slag till andra platsen. Katrineholms lag gjorde inte heller dåligt ifrån sig men slutade på en femteplats bara 3 slag från tredjeplatsen.

Ska sägas att läget fanns då man bara var 2 slag från andra platsen inför sista dagen, men några få misstag kostade oss dyrt tyvärr.

Kent Lagerbäck och Mikael "Bagarn" Valfridsson som är lagets ledare var även dom nöjda och stolta över killarna och resultatet. Väldigt intressant inför framtiden vad gäller vårat elitlag då många av våra juniorer fick kliva in och visa fram fötterna, vilket dom gjorde på ett moget och bra sätt.

Kent och Mikael ser fram emot att få jobba vidare med killarna och få dom att utvecklas ytterligare.

Killarna tar lärdom av årets omgång och blickar fram emot tävlingarna som återstår av året. Med mer erfarenhet och träning i kropparna ska vi se till att utmana om förstaplatsen nästa år. Vilket man även hörde på alla i laget, hungern för att avancera i seriespelet nästa år är stark!

Vi tackar alla spelare samt ledare som representerat klubben på ett fint sätt och säger bra kämpat!

Kommentarer

Fler artiklar