Information om stöttande Partners till projektet och vår satsning Klubbens Vänner

Huvudpartners

Vi kan stolt presentera tre klara Huvudpartners till Klubbhusprojektet redan nu. Fler dialoger finns igång och listan kommer sannolikt att växa. Vi har redan säkrat över 2 miljoner i stöd av våra fantastiska Partners och vi har många dialoger kvar att ta efter extra årsmötet. Indikationen är således att vi bör ha en överfinansiering från våra Partners i förhållande till vår kalkyl, vilket lovar mycket gott.
 
Vad gäller sakkunnig aktör på marknaden som vet hur man driver upplevelseanläggningar smart och med nöjda besökare så finns det kanske ingen bättre än Caspeco. Grundaren Per Söderqvist är stolt medlem i klubben och kommer vara ett viktigt bollplank i utvecklingen av vårt upplevelseerbjudande i det nya Klubbhuset. Bredvid Caspeco har vi Hyreshuset och ICA Maxi, två lokala Partners med extra stora Katrineholmshjärtan som vill vara med och stötta golfklubbens utveckling och framtid, då de ser golfens positiva påverkan socialt och hälsomässigt på väldigt många i samhället.

 

 

Klubbens Vänner & Robert Karlsson

Klubbens Vänner är en idé om att alla som vill kan donera och skänka extra pengar till projektet - individuellt, i golfgäng, kompisar eller arbetslag på jobbet etc. Det är redan flera som indikerat att de vill stötta denna viktiga satsning. Vi kommer lansera Klubbens Vänner efter och om det blir ett JA-beslut på det extra årsmötet.

 

En sann Klubbvän är vår hedersmedlem Robert Karlsson i USA. Här är Roberts personliga brev till alla medlemmar och hans bidrag till Klubbens Vänner:

-------------------------------------------

Charlotte 29e september

 

Till mina medlemsvänner,

Som ni alla vet ligger Katrineholms golfklubb och framförallt tävlingsgolfen mig varmt om hjärtat. Jag vet, särskilt en vecka som denna när röken från Ryder Cup lagt sig, att tävlingsgolfen ger oss både stor lycka och även tunga besvikelser.

När jag lade grunden till min golfkarriär var Katrineholms golfklubb med dess stöd för tävlingsgolfen en förutsättning. Klubben har alltid varit min hemmaklubb och jag är stolt över att ha varit en del av Katrineholm Open som har arrangerats tillsammans med klubben i ca 20 år. Denna tävling har varit en del i att vi i klubben nu börjar få fram ungdomar som visar framfötterna inom svensk golf. När styrelsen nu har tagit beslutet att lägga ner sitt stöd för tävlingen finns risken att den goda utveckling som har börjat tagit form avstannar. Det känner jag vore en otroligt tråkig utveckling för klubbens ungdomar och framtid för tävlingsgolfen i Katrineholm.

Men något som jag känner vore värre är om klubben stannar av i sin utveckling som klubb. Vi behöver hänga med i det som sker på många klubbar i golfsverige. Det byggs övernattningsmöjligheter, paddelbanor, gymanläggningar etc och ska vi kunna hävda oss och fortsätta klubbens positiva trend är ett nytt klubbhus en förutsättning. Med det kommer vi kunna ta emot gäster på ett bättre sätt och förhoppningsvis även förbättra vår egen klubb och gemenskap.

Jag stödjer och hoppas på ett positivt beslut att bygga ett nytt klubbhus och kommer då lägga in 30.000 SEK till projektet. Min övertygelse är att ett nytt klubbhus är det bästa för klubben och oss medlemmars framtid.

Bästa hälsningar

Robert Karlsson