Extra årsmöte 2022

Vad behöver Du veta inför planerat extra årsmöte?

  • Planerat datum & tid: 10e februari kl 19:00
  • Plats: Duveholmsskolans aula & Digitalt möte via Microsoft Teams och Percap*
  • Röstning: Vi röstar i appen Percap och öppen röstning i lokalen
  • Det kommer INTE finnas några Covid-restriktioner i lokalen vid tiden för mötet
  • Formell kallelse och tillhörande dokument kommer skickas enligt våra stadgar innan mötet
  • Styrelsens förslag innefattar famtida möjlig pantsättning av klubbhusbyggnaden för att ta lån och det innebär att det krävs 75% av mötets röster för ett ja-beslut (se 9a § i stadgarna).

 * Percap är en app som använts vid röstning av andra föreningar vid årsmöten såsom Friskis & Svettis, Malmö FF, AIK m.fl.

 

Föranmälan till mötet är obligatorisk:

 

Ett mycket viktigt beslut

Klubben hoppas och tror att så många som möjligt vill delta och påverka i denna process och det gör man genom att rösta på det extra årsmötet. Desto fler som röstar desto mer demokratiskt och rättvisande blir resultatet. Har man funderingar kring detta eller hur processen går till, tveka inte att höra av dig till klubben. DIN RÖST ÄR VIKTIG!!!

 

Kommunikation inför extra årsmöte

Styrelsen har initialt beslutat att lägga ut beslutsdokumnetet digitalt och uppmuntrar att alla frågor och funderingar kring hela projektet skickas till klubbhus@katrineholmsgolf.se. Vi kommer sedan lägga upp frågor och svar på "Frågor & Svar" sidan under Klubbhusprojektet på webben och på så sätt hela tiden ha en bred, öppen och transparent dialog med alla medlemmar kring processen, projektet och ingångsdata. 

Utöver ovan så kommer vi ha ett digitalt informationsmöte på Teams kl 19:00 den 3e februari där vi pratar öppet inför årsmötet och svarar på medlemmars frågor.

 

Länkar till mötet digitalt och Percap finns => HÄR

 

Information om tekniken på mötet

Teams

Vi kommer använda Microsoft Teams som program för själva mötet där alla kommer höra ljud och se bild, samt kunna prata till mötet. Teams kommer man kunna öppna i sin webläsare på dator, padda eller telefon, via de inbjudningslänkar som vi skickar ut. För er som vill så kan man också välja att ladda ned Teams som applikation på datorn eller på handhållen enhet -> https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-teams/download-app

Användat av teams och hur man räcker upp handen för att begära ordet kommer vi visa utförligt under testmötet den 8e februari kl19, men också visa på informationsmötet den 3e feb kl 19.

Percap

Användarguide med länkar för nedladdning av Percap finner ni här -> Percap användarguide

Användarguiden går igenom allting viktigt och så kommer vi kunna visa mer och svara på frågor under testmötet. Användarguiden är "allmän" för nyttjande av Percap på olika former av bolagsstämmor. För Katrineholms GKs del så kan vi bortse från guidens stycken om röstning via fullmakt, vilket våra stadgar inte tillåter. Vi kommer också primärt nyttja Teams som applikation för att begära ordet men det går också bra via Percap enligt instruktioner i guiden.