Bli medlem

Är du intresserad att börja spela golf, spelar du redan golf och är intresserad att bli medlem eller har du frågor om medlemskap i Katrineholms Golfklubb är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Välkommen till Årets golfklubb 2012, en öppen klubb till för alla, stora som små, med det lilla extra...fantastisk golf. Eller varför inte titta ut till oss på Jättorp, så berättar vi mer och du kan själv se hur vår fina bana och anläggning ser ut och sker det under säsong kan vi verkligen rekommendera vår restaurang för en lunch.

Är du helt ny till golfen?

Genom vår PGA-pro Daniel Tillnell erbjuder vi nybörjarpaket med siktet inställt på Grönt kort för alla som inte provat på golf tidigare. Här erbjuds också golflekis och knattegolf för de allra yngsta. Kolla in Daniels egen sida Shop/Pro, så hittar du mer information och priser för deras kurser för hur du kommer igång. Vänligen notera att första årets medlemsavgift är rabatterad och billigare än nedan avgifter.

Nedan hittar du våra medlemskategorier och årsavgifter. Tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig att komma vidare!

Kansliet: 0150 - 392 70
Email: info@katrineholmsgolf.se

Avgifter 2020

Fastställda på höstmötet 2019-11-25

OBS Denna sida kommer tydliggöras under vintern 2019 för en bättre överblick med mer och bättre information.

 

Avgifter 2020

   
  Totalavgift 2020 Krav på spelrättsbevis vid 30år
Senior över 25år 5 850  JA 
Senior med hyrd spelrätt* 6 600  NEJ 
Vardagsmedlem** 4 700  JA 
Non-resident*** 3 600  JA 
Senior 84+ 3 600  JA 
Ung senior 22-25 3 800  - 
     
Heltidsstuderande tom 28år 2 800  - 
     
Äldre junior 18-21 1 900  - 
Junior 12-17 1 600  - 
Knatte 5-11 700  - 
     
Lågfrekvent 5**** 2 200  NEJ 
Lågfrekvent 10**** 3 700  NEJ 
Passiv 600  NEJ 

 

Hyra av vagnsskåp  
Alla medlemmar som önskar skåp 500:-/600:-

I ovan totalavgifter ingår medlemsavgift om 600kr + spelavgift + städavgift om 200kr från och med 18 år.

 

Förändring av medlemskap

Fullvärdiga medlemmar som innehar ett aktivt spelrättsbevis skall meddela klubben senast 31a oktober om man avser byta medlemskategori till nästkommande år. 

Aktivt spelrättsbevis

För aktiva seniormedlemmar krävs aktiva spelrättsbevis från och med 30 års ålder enligt ovan tabell. På klubbens hemsida, under huvudmeny Medlem, finns en förmedlingssida (spelrätter till salu) upplagd för sälj, köp och upplåtelse av spelrättsbevis. Kontakta gärna kansliet för ytterligare information.

Förklaringar

* Samma rättigether som fullvärdig senior över 25år fast utan krav på aktivt spelrättsbevis.

** Fritt spel på helgfria vardagar. Vid spel på helgdagar betalas gällande greenfee.

*** För Nonresident-medlemskap krävs att man tidigare som medlem varit bosatt inom regionen (Katrineholms - Flens - eller Vingåkers kommuner) och numer är bosatt utanför densamma.

**** Medlemsform där det ingår 5 (3 på helg) respektive 10 (5 på helg) rundor på 18-hålsbanan. Därefter betalar man greenfee. Man tillåts deltaga i klubbens alla arrangemang och tävlingar (greenfee gäller på tävling om spelpotten är förbrukad). Man har EJ rätt till gäst till medlemsrabatt om 100kr/gäst och man har EJ rätt till rabatt hos samarbetsklubbar. Vid spel på 9-hålsbanan så förbrukas "en bokning" men man erhåller en greenfeebiljett på ytterligare 9-hål av kansliet. EJ krav på spelrättsbevis.

 

Passiv medlem saknar spelrätt på banan, men har kvar sin plats i klubben och har kvar rätten till sitt spelrättsbevis. Vid eventuell kö för medlemskap har passiv medlem förtur att aktivera sitt passiva medlemskap för spel.

Betalningsalternativ

  • Hela beloppet betalas på fakturans förfallodag.

  • Är ni flera i familjen kan fakturorna delbetalas på förfallodag respektive en månad senare.

  • Avgiften kan betalas med MoreGolf Master Card, som är SGF's Golfkort för medlemmar i golfklubbar. Ansökningshandlingar på moregolf.golf.se

  • Autogiro 12 mån: Klubben debiterar ditt konto en gång i månaden över 12 månader. Adminsitrationsavgift utgår med 180kr (15kr/månad).
  • Autogiro kvartal: Klubben debiterar ditt konto en gång i kvartalet (slutet på kvartalets första månad). Adminsitrationsavgift utgår med 100kr (25kr/kvartal).
  • Autogiro 6 månader: Klubben debiterar ditt konto en gång per månad januari-juni. Adminsitrationsavgift utgår med 120kr (20kr/månad jan-jun).


Hur gör jag för att anmäla autogiro?

Att anmäla autogiro går snabbt och enkelt. Du ger ditt godkännande till klubben och vi kommer i samband med medlemsfaktureringen skicka ut en avisering som detaljerat beskriver när och hur mycket som kommer dras från ditt konto.

Om du inte hinner eller glömmer bort att anmäla att du vill ha autogiro innan vi fakturerar 2016 års avgifter (början december 2015) så löser vi det ändå. Vi krediterar då den utställda fakturan och ställer ut en ny autogirofaktura med aviserade avgifter där den första debiteringen justeras så att ”missade betalningar” hinns ifatt. Exempel: Väljer du autogiro 12mån i februari som kommer två månadsbetalningar plus adminavgifter dras från ditt konto i februari, innan det dras normal avgift igen i mars.

Du ger ditt autogiromedgivande till klubben på ett av tre olika sätt:

  1. Enklast gör du det direkt i din internetbank. Du väljer ”Jättorp Golf AB” som leverantör att godkänna för autogirobetalningar på ditt konto, här kan du enbart anmäla 12 månaders betalningsfrekvens.
  2. Du fyller i ett fysiskt papper som vi har på kansliet och välj din betalningsfrekvens.
  3. Du fyller ut en webblankett som du hittar på vår hemsida här: http://www.katrineholmsgolf.se/se/medlem/medlem/autogiromedgivande