Företagsgolf

Ditt golfevenemang är ett gyllene tillfälle att bygga relationer till dina kunder, partners och anställda. Vi ser till att dina gäster får trivsel, mervärde, och fina minnen. Vi erbjuder flera olika nivåer på våra evenemang. Alltifrån ett baspaket med bra innehåll och hög servicegrad från vår personal, till ett för dig anpassat paket som kan innehålla allt från spel med proffs eller träningssession, till massage och unika tackkort till alla deltagare från er dag tillsammans. Vi på Katrineholms Golfklubb kan presentera en golfbana i yttersta toppklass och har flera års erfarenhet av att arrangera allt från stora events till den lilla intima golftävlingen. Vi är måna om att förstå just din verksamhet och hur vi tillsammans kan göra ett evenemang att minnas utifrån era förutsättningar och önskemål. Företagsarrangemang med fokus på relationsbyggande! Välkommen!

Katrineholms Golfklubb som partner

En stor del av planeringen av din företagsgolf kan vi på Katrineholms Golfklubb hjälpa dig med. För att det ska bli lyckat, tar vi ett möte med er och går igenom följande punkter.

1 – Mål

Vad vill ni få ut av er företagsgolf? Vi sätter nivån på ditt evenemang. Stort, litet, personligt, oförglömligt eller vad du vill!

2 – Planering och upplägg

Vi drar tillsammans upp riktlinjer för eventet. Hur vill ni att dagen ser ut? Tillsammans med er bestämmer vi alla detaljer.

3 – Utförande av företagsgolfen

Detta innefattar genomförande på den aktuella dagen.

4 – Uppföljning

Företagsgolfen är inte slut bara för att ni har spelat er runda och ätit middag. Detta är ett mycket bra tillfälle att ytterligare stärka relationerna med Guldekens kunder. Skicka ut tackkort, tackmail, film, länkar till bilder, resultat etc.

5 – Avstämning

Vi gör en avstämning med er om hur och hur ni uppfattat eventet och hur vi nått de mål som vi kommit överens om.

Vad ingår i vårt standardpaket?

 • Lottning och utskrift av startlista
 • Banguide
 • Utskrift av unika och personliga scorekort just för er dag
 • Incheckning
 • Starter
 • Scorekortshantering och resultatservice
 • Vid behov värd för tävlingsinformation, prisutdelning och övrig information
 • Närmast hål och längsta drive
 • Plats för egen skyltning
 • Egen flagga vid klubbhuset
 • 10% rabatt på artiklar i shopen för prisbord
 • Alla deltagare erhåller 10% rabatt i shopen via sitt unika scorekort

Tillvalslista

Förhöj upplevelsen - få ut mer av din företagsgolf. Nedan tillval offereras i samband med Er under planeringsfasen av Ert evenemang.

Clinic – en lärorik timme
Närspelsclinic eller clinic på driving-range där klubbens tränare ger deltagarna råd om hur man bör tänka och agera för att spara slag och ha det roligare på golfbanan.

”Beat the pro” – spännande och populärt!
Klubbens tränare finns någonstans ute på banan – för att bli utmanad! Det kan gälla att komma närmare flaggan på ett korthål eller att slå längre från tee. Den som lyckas ”dänga till” pron vinner, förutom den stora tillfredsställelsen, ett litet pris.

Prova-på-golf – för de som inte börjat än
De
som ännu inte spelar golf får en färgsprakande introduktion till golfens underbara värld av klubbens tränare. Banan, spelets idé, korta och långa slag och en avslutningstävling på 9-hålsbanan ingår. Jättepopulärt både bland deltagarna och hos värdföretaget. Äntligen en möjlighet att bjuda med viktiga personer som inte spelar golf.

Spel med pro eller golfproffs
Klubbens tränare eller golfproffs spelar ett antal hål med varje parti. Om så önskas ges tips om taktik och strategi på banan.

Företagsträning
Inför företagsgolfen, eller för att stärka ”golfgemenskapen” på ert företag, kan ni arrangera golfträning i grupp. Bjud in de som skall delta i företagsgolfen till en gemensam träning som förberedelse
.

Fotograf
Klubbens egen fotograf tar bilder av gäster, svingar, torvor och
slicar. Bilderna visas som bildspel under middag eller lunch och kan givetvis användas i framtida tackutskick, inbjudan till nästa års evenemang.

Massör
Klubbens massör ställer upp sin bänk på strategisk plats före, i samband med eller efter spel och ger kortare behandlingar samt råd för att förebygga eller bli av med krämpor.

Prisbord
I golfshopen finns färdiga prisbord. Ett bra sätt att spara tid och pengar.

Föreläsare
I klubbens företagsnätverk finns föreläsare med olika specialområden. Kan engageras enligt önskemål.

Vi ger oss inte
Kort sagt: Listan kan göras hur lång som helst och vi ger oss inte förrän du är helt nöjd med upplägget av ditt evenemang. Be oss gärna om ett paketförslag.