För klubbens medlemmar

Funktionärer

För er som vill se golf på nära håll och träffa blivande världsstjärnor, så är det perfekt att vara delaktig i tävlingen som funktionär.

Förutom en kul upplevelse så får alla funktionärer en funktionärströja från Abacus, mat och parkeringsbiljett de dagar ni är funktionärer.

Alla funktionärer får sedan vara med i funktionärstävlingen måndag den 31 juli med fina priser från bl.a. Titleist, Abacus och Reijmyre Glasbruk. Shotgunstart 13:00.

Medlemmar eller andra personer med sjukvårdsutbildning som vill hjälpa till, kontakta gärna Ingela Lindell på email: l.ingela@telia.com

Anmälningslista för alla som vill vara funktionärer finns i shopen!

Anmälning till funktionärstävlingen 31a juli görs via GIT och är endast öppen för tävlingens funktionärer -> https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=963205 

Entré

Alla medlemmar har gratis entré till tävlingen. Veckobiljetter hämtas i receptionen/shopen på klubben. En biljett delas ut per medlem.

Parkering

Under tävlingsdagarna och Pro-am tävlingen är klubbhusparkeringen öppen endast för spelare och press med giltigt passerkort. Övriga besökare och funktionärer hänvisas till publikparkeringen på gärdet bakom 17e tee utmed väg 52. Det är skyltat till denna parkering från infarten till golfklubben. Parkeringen kostar 50 kronor per bil utan biljett, vilket oavkortat går till juniorverksamheten.

Det kommer att gå bussar från publikparkeringen till entrén vid klubbhusparkeringen fram till klockan 13.00. Från klubbhusparkeringen tillbaka till Remna från cirka klockan 15.00.

Klubbhuset och tillgänglighet

Klubbhuset med undervåning och övervåningen är öppet endast för spelare, press och funktionärer under tävlingen. Glasverandan och uteserveringen mot puttingreenen / 18:e green är också stängd för allmänheten. Lunch för allmänheten serveras istället i tältet vid 18e green. 

Spel på banan

Tävlingsbanan hål 1-18 (blå/gul slinga) är avstängd från måndag den 24e juli klockan 00.00 till söndag den 30e juli en timme efter prisutdelningen, ca klockan 18.00.

Grön slinga (hål 19-27) är öppen för medlemmar under hela tävlingen.