OnTag Digitalt Scorekort

Digitalt OnTag Scorekort
Från och med idag kan alla medlemmar och gäster som har en iPhone eller Androidtelefon ladda ner scorekortsappen från webben och få ett personligt digitalt scorekort när de spelar på vår bana. Klubben är en de första klubbarna i Sverige som erbjuder digitalt scorekort med all spelarinfo direkt från GIT.

Varje scorekort innehåller aktuell bana, starttid, medspelare, handicap, erhållna slag, greenfeekvitto och personligt erbjudande/information. Eftersom all information på scorekortet kommer direkt från klubbens system är det alltid uppdaterat och korrekt!

OBS Från 2016 är ditt digitala scorekort kopplat till våra resultatskärmar. Använder du således digitalt scorekort på tävlingar så syns din score i realtid på alla resultatskärmar på klubben. Häftigt!

On Tag - app för iPhone

Gör så här: Ladda ner appen ”OnTag Scorekort” på App Store. Efter installationen startar du appen och loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord (lösenordet är samma som du har för Min Golf). Boka starttid som vanligt. När du ”checkar in” i receptionen skickas ett digitalt scorekort till din iPhone.

Avståndsmarkering - GPS
Med en enkel knapptryckning får du exakt avstånd till greenens framkant, bakkant och centrum på alla hål. Notera att det för närvarande bara är tillåtet att använda en avståndsmätare (kikare) och inte en smartphone för avståndsmätning vid handicapgrundande spel.

Dela scorekort
Dela ditt scorekort via E-mail, Twitter och Facebook och gör det enkelt för dina vänner att följa din score live, hål för hål, eller dela ditt scorekort med dina medspelare när rundan är färdigspelad.

On Tag - app för Android

Gör så här: Ladda ner appen ”On Tag Scorekort” på Google Play. Efter installationen startar du appen och loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord (lösenordet är samma som du har för Min Golf). Boka starttid som vanligt. När du ”checkar in” i receptionen skickas ett digitalt scorekort till din Androidtelefon.

Så här fungerar det digitala scorekortet i din telefon