logo

Spelarna i Robert Karlsson Junior Open bjöd på fin golf under hela gårdagen!

Igår spelades Robert Karlsson Junior Open i två klasser på klubben. Ena klassen spelade poängbogey över 18-hål medans den andra klassen spelade Slagtävling Scratch över 36-hål. 

Först och främst vill vi tacka Sörmlands Sparbank som fick denna fantastiska juniortävling att kunna äga rum i år igen! Men det blir ingen tävling utan några spelare så vi vill även tacka alla spelare som deltog och bjöd på väldigt fin golf!

I slagtävlingens herr klass var det en hård kamp om förstaplatsen, efter första varvet ledde Anton Holmgren från Strands Golfklubb med 71 slag, men tappade sedan på sitt andra varv där han slog 77 slag. Detta gav en öppning för hemma spelaren Pontus Karlsson som tog förstaplatsen med 2 slags marginal till nästa hemmaspelare Theo Andersson. Pontus hade två fina rundor en första på 74 slag och en andra på 71 slag. Grattis till den fina första platsen Pontus och lycka till med karriären!

I slagtvälingens dam klass vann Vilma Sundberg från Norrköpings Golfklubb med två bra genomförda rundor, en första på 80 slag och en andra på 73 slag. Vilma hade hela 6 slags marginal till tvåan Ebba Lindqvist. Grattis Vilma till bra spelad golf och lycka till med golfen i framtiden!

Christopher Persson från Strängnäs Golfklubb gjorde en bra insats i poängbogey klassen där han vann med hela 40 poäng. Grattis Christopher till en bra spelad runda och lycka till med denna fantastiska sport!

Vi gratulerar Pontus, Vilma och Christopher för sina första platser och till de två fina priserna, en bollväska fylld med bollar för att fortsätta att spela fantastisk golf och till det finaste priset, en träningsdag med vår alldeles egna Robert Karlsson!