Ny web, nytt nyhetsbrev, årets första klubbkväll, gruppträningar och informationsbrev. 2014 börjar hetta till på riktigt!
Nyhetsbrevspremiär
Hej alla väntande medlemmar!

 

Nu har vi äntligen lanserat våra nya IT- plattform med ny web, nytt nyhetsbrev och flera smarta funktioner. Detta är det första av säsongens nyhetsbrev till er, vår nya kanal för information och annat skoj som vi hoppas ska vara er alla till nytta. En del saker på webben är ännu ej klara och ni kommer strax se fler saker i klubbens kalender, nya sidor för veckogolfen med HoT Cup och andra medlemsaktiviteter. Den nya webben är en del i flera verktyg klubben nu jobbar med för att förbättra klubben, vår försäljning, vår information och vår möjlighet att analysera och följa upp vår verksamhet. För er medlemmar hoppas vi att webben blir mer interaktiv, tydligare och enklare att använda.

Vi har permanent bytt domän till .se för web och email, men vår gamla domän .nu kommer fortfarande fungera under 2014 som vanligt innan vi tar bort den helt. Alla besökare till www.katrineholmsgolf.nu eller emails till adresser som slutar på .nu blir automatiskt ompekade till .se.

 

Vi säger Hej och Välkommen till vår nya plats på nätet! och hör gärna av er med synpunkter och feedback på vårt nya material! (Vi har fortfarande en bug med blå rubriker nedan i vissa klienter, som vi löser till nästa nyhetsbrev)

  Vår nya web finns här  
 
Anmäl dig till årets första klubbkväll!
Nu är det dags för årets första Klubbkväll under temat "19e hålet" i samarbete med Forssjö buss. Vi provar exotiska öl tillsammans med experten Berndt Gyllensmed, äter golfburgarbuffé med massor av tillbehör, lyssnar på musik och har en superkväll tillsammans! För er som inte vill ta bilen så kör Forssjö buss från Resecentrum/torget kl 18:00 och hem 22:00. Kan man missa detta?...nej, absolut inte!

 

-- OBS begränsat antal platser, anmäl dig innan det är fullt --

  Läs och anmäl dig här!  
 
Informationsbrev från styrelse och klubbledning
Kära medlemmar, Vi har sett en fantastisk start på säsongen 2014 med tidig värme, mycket golfspel och flera positiva signaler på klubben bl.a från vår framtid, ungdomarna. I samband med att vi nu lanserar en ny web och klubbmärke så ville vi passa på att belysa några av de initiativ som klubben beslutat att göra under vinter och vår.

  Läs informationsbrevet här  
 
 
Nu lanserar vi våra nya gruppträningar
Är du ny till golfen? Vill du göra träningen mer social och rolig? Är ni ett gäng som vill göra er egen gruppträning med specifika övningar och lite fika däremellan? Nu lanserar vi en produkt som är till för alla er som vill göra golfen enklare, roligare och lära känna andra medlemmar på köpet. Vi svarar på frågorna Varför? och Hur? så att ni börjar förstå er golf på ett helt nytt sätt!

  Läs mer om gruppträning  
 
 
Robban på besök
I helgen som gick var Robban på besök och han hann med både det ena och det andra. På vår medlemsdel hittar du mer om Robbans besök, banbesiktning, spel med förra årets RK Junior Open vinnare och tävlingsplanering inför katrineholm Open 2014

Läs mer specifik information om vår nya weblansering
Här finns mer information för den som vill läsa om vår nya web, dess utseende och funktioner. Vi har en del för medlemmar och en del för gäster. Vi har en bokningsmodul och full integrering med GIT. Koka en kaffe och ta en tour och upptäck själv!

  Här läser du mer om webben