Nyhetsbrev Katrineholms Golfklubb
Grillkväll med Göran Zachrisson
Efter storsuccén första gången så är det nu dags för en efterlängtad uppföljare av vår första ”Klubbkväll”. Temat på årets andra Klubbkväll är ”Grillfest med Göran Zachrisson”. Vår klubbordförande Lars Hultström assisterad av bror Peter i Medlemskommittén, tänder grillarna redan på morgonen för att helsteka gris som vi får njuta av framåt kvällen. Vi kan se dem in action på klubbhusområdet och den härliga grilllukten lär sprida sig under dagen. Till det grillade njuter vi av tilltugg från Stellans kök och det finns kyckling och lax för alla er som inte vill äta er mätta på gris.

Vi får se och lyssna till kända TV-rösten Göran Zachrisson som kåserar över vår gemensamma passion – golf. Tilläggas kan att Göran gärna gästar vår fina bana för spel. Musik underhåller oss på kvällen.

Transporter finns via vår partner Forssjö buss -> kl 18:00 från resecentrum och hem kl 22:00 från klubben.

OBS Förra kvällen blev full, anmäl dig nu så du inte missar denna tillställning

  Jag vill veta mer och anmäla mig!  
 
Skandia Cup klubbkval
Äntligen är sommaren här!

Som start på årets torsdagstävlingar tänkte vi börja med ett klubbkval till Skandia cup. Det kommer att spelas 18 hål poängbogey där de två bästa bruttoresultaten i vardera klass går vidare. De som går vidare får sedan spela ett gruppkval den 10 juli som sedan följs av regionskval och slutligen riksfinal. Tävlingen är indelad i åtta klasser, flick- och pojk- klass i åldrarna 0-13, 14, 15, 16. Gå in och anmäl er på er sida på golf.se eller kika in i kansliet så hjälper vi er.

 


  Läs mer om Skandia Cup kvalet  
 
 
Sparbankens sommartävling!
Under sommarlovet med start den 26/6 kommer det att vara torsdagstävling för juniorer varje vecka. (upp til 21 år).  Varje tävling ses som en deltävling där du samlar på dig poäng till Slutspelet som är den 14/8.

Denna tävling fungerar precis som våra tisdags- och onsdags-tävlingar, alltså du får gå ut när du vill på torsdagen och med vem du vill. Du fyller i ditt scorekort och lämnar in på kansliet i brevlådan!

Poängen som du samlat ihop under säsongen har du med dig till slutspelet där man även där har chans till poäng, sedan slås delpoängen ihop och den med flest poäng under säsongen vinner.

  Superhäftigt - hur får jag mer info?  
 
 
Vill du synas på vår nya golfbil?
Klubben har en splitter ny ClubCar golfbil för året. Vill du vara med och synas på vår nya fräscha reklampelare som rör sig över hela anläggningen? Hör av dig till klubben med dina önskemål så tar vi fram ett stripingpaket för Dig och ditt företag!

KM Foursome
Nu på söndag är det dags för KM Foursome. Det är en lagtävling där ni slår vartannat slag. En otroligt rolig spelform där mycket kan hända.

Hitta en spelsugen vän och anmäl er! Senaste anmälningsdag är nu på torsdag den 12:e!

Vi syns på söndag!!

  Anmäl dig här!  
Funktionärer till Katrineholm Open
Du har väl inte glömt att anmäla dig som funktionär till Katrineholm Open? Sommarens roligaste, hetaste och mest händelserika vecka! Emaila eller kom in till kansliet så skriver vi upp dig på listan.

OBS Första funktionärsmötet är nu på torsdag kl 17:00 på klubben. Vi syns då!

  Anmäl ditt intresse  
Midsommargolfen - en sann klassiker!
Anmälningarna till Midsommargolfen strömmar redan in. Vill du också spela en av årets roligaste höjdare? - anmäl dig nu. Midsommargolfen är en partävling (ålder18år+), spelform foursome 18-hål med shotgunstart 07:00 på midsommarafton. Hitta din partner och anmäl dig i kansliet.

  Kontaktinfo kansliet