Nyhetsbrev 4e augusti
Klubbkväll
Klubbkvällen #4 är här! Dialect - din lokala telefoni och IT partner sponsrar med Dialect Drive Challenge och vinnaren får en splitter ny iPad Air Mini. Alla golfsugna kan spela Kräftgolfen - en rolig partävling på gul slinga där vinnarparet vinner ALLT! Vi njuter av färska svenska kräftor och massor med tillbehör. Lördagen den 23e augusti smäller det....ingen idé att vänta - anmäl er till kvällen och golfen innan det är fullt!

  Läs mer om klubbkvällen här  
 
50% kampanj för nya medlemmar
Vill du börja spela golf? Nu har du chansen som du inte får missa. Välkommen alla nya till vad vi tycker är ett vrakpris! Hör av dig så berättar vi mer!

  Läs mer om kampanj 50%  
 
Grattis Jeppe
Vår junior Jesper Dal hade en riktigt bra söndag och vann A-klassen i Sörmlandsutbytet den 3e augusti. Jesper gick runt på 77 brutto / 69 netto och det räckte alldeles utmärkt till förstaplatsen och flera glada tillrop på Facebook. Grattis Jeppe, härligt lirat!

 
Medlemsbrickor
Medlemsbrickorna har legat på mitt kontor i drygt tre veckor. Vår leverantör har bytt ut sina tillverkare under våren och efter väldiga förseningar har vi äntligen fått....felaktiga brickor. Vi är lovade nya brickor denna vecka. Vi håller tummarna! Här har ni i alla fall ett smakprov utan hålslagning för fästning till bagen :)

 
Nya skyltar
Vi har fått in flera nya skyltar till klubben och vi ville dela med oss av ett smakprov på shopväggen -> Vår nya sponsor, anläggningsinfo och slinginfoskylt. Håll utkik efter nya uppdateringar på denna front.....det kommer riktigt spännande nyheter på 26an strax (8an på grön slinga).

Slottsgolfen 2014 -> 2015
Projektteamet runt Slottsgolfen har tillsammans valt att skjuta på Slottsgolfen till 2015. Vi har diskuterat detta under försommaren och framförallt är det hotellverksamheten som inte får ekonomi i vårt planerade upplägg. Vi kommer förfina konceptet och framförallt ligga bättre i fas med marknadsföringen till nästa år, givet att vi startade detta projekt väldigt sent i år. Idén är riktigt bra så vi förfinar och återkommer helt enkelt och spelar medlem och gästspel denna vecka så det står härliga till!

Club Collection 2015
I veckan var det lite modevisning på klubben från Abacus. Massor med härliga nyheter minst sagt. Vi sitter och skissar på en helt ny Club Collection för klubben, dvs nya klubbkläder för alla medlemmar som vill införskaffa polos, vindjackor, tröjor, paraplyn och massor mera. På senhösten vill vi göra en sammankomst för alla där vi har våra leverantörer på plats, lite god mat eller fika, lite skönt samkväm och inte minst...möjlighet att prova och beställa alla fina kläder du önskar ur 2015 års Club Collection (plagget på bilden har inget med kollektionen att göra). Ge er gärna över till Facebook och berätta vad ni tycker om idén...ska vi köra?

  Till Facebook och tyck till om Club Collection 2015.