Klubbhusprojektet - beslutsdokumentet är nu lanserat
Nu kan alla läsa om styrelsens förslag och det planerade extra årsmötet
Hej alla medlemmar,

Till höger i den övre menyn (Se bild) finns nu all den senaste informationen gällande planerat årsmöte, beslutsdokument, frågor och svar och mycket annat. Vi uppmuntrar alla medlemmar att läsa igenom alla flikar och verkligen ta del av det beslutsdokument som är uppladdat med styrelsens förslag till det extra årsmötet. Det finns också information kring hur vi föreslår kommunikationsprocessen kan se ut fram till mötet.

Detta är ett mycket viktigt beslut! Oavsett om årsmötet landar i ett JA- eller NEJ-beslut så får det stora konsekvenser för vår klubb både nu och inför framtiden. Klubben hoppas och tror att så många som möjligt vill delta och påverka i denna process och det gör man genom att rösta på det extra årsmötet. Desto fler som röstar desto mer demokratiskt och rättvisande blir resultatet. Har man funderingar kring detta eller hur processen går till, tveka inte att höra av dig till klubben. DIN RÖST ÄR VIKTIG!!!

Vi stannar där för nu och låter alla ta del av materialet och så ser vi hur processen och dialogen artar sig inför årsmötet. Äntligen börjar det närma sig för klubbens kanske viktigaste beslut någonsin. Spännande, spännande tider!

Uppåt, Framåt...Tillsammans!

//Katrineholms Golfklubb

  Klicka här för mer information