logo

Information från höstmötet

Åhörarkopior

Hej alla medlemmar,

Nu har vi haft vårt höstmöte och jag tror vi hade deltagarrekord på Safiren. Kanske var det kaffet som lockade men det var väldigt roligt att se så många där och även en hel del nya ansikten. Klubben presenterade ett starkt 2014, vi pratade om 12ans ombyggnad, delade ut priser till KM-vinnarna och vi hann titta in i 2015 på djupet. Givet att en bild dubblerades i åhörarkopiorna så har jag lagt upp åhörarkopiorna på nytt på vår webb. Denna sida är dold så ni medlemmar når dokumentet endast via nedan länk.

Åhörarkopior höstmöte 2014

Två nyheter för alla medlemmar att känna till

Under höstmötet så presenterades flera viktiga saker men framförallt två saker som vi vill kommunicera till alla medlemmar.

 1. Hur kan klubben ge medlemmarna en förmån som också gynnar till mer och roligare spel? 
  • Gäster till medlemmar erhåller 150kr rabatt vid spel på både helg och vardag. Gästrabatt gäller endast för en gäst, spel över 18 hål, oavsett bansträckning.
  • Exempel: Kalle och Stina bjuder in ett par vänner över en helg. De spelar en runda på lördag och de båda räknas då som en gäst till Kalle och en gäst till Stina och erhåller båda två en rabatt vardera på 150kr på gällande greenfee.
 1. Prognosen för 2014 är starkare än budget men vi vill ändå förbättra klubbens likviditet över vintern. Således kommer en ny faktureringsprocess att införas för att stötta vår kassa just över vintern.
  • Klubben fakturerar snarast möjligt efter höstmötet när kansliet bedömer att medlemsregistret är moget / korrekt. Vår bedömning är att detta sker under vecka 50 i år (10-12e december)
  • Förfallodatum är som vanligt den sista februari 2015, utan något formellt krav att betala tidigare. Vi önskar dock att så många som vill, betalar så tidigt som möjligt.
  • För alla som betalar innan 31a december, så är man med i utlottning av 6st gratis greenfeecheckar till tre vinnare (2st per vinnare). Man väljer om man vill ha sina greenfeecheckar på Katrineholm GK eller Nyköpings GK. Information om detta kommer följa med fakturan.
 • OBS – Givet ovan information om nytt datum för när fakturan skickas, så ber vi alla uppdatera oss på eventuella nya boendeadresser eller liknande förändringar som vi ska vara medvetna om.