Herr & Damgolfen
Välkommen till nya Herr & Damgolfen - en tävling som i år spelas en gång i månaden!

Vi har utvalda veckor för deltävlingarna, för att ge er gott om tid att öva upp era golfskills och göra er redo att glänsa på banan. Du väljer dag mellan måndag och torsdag att spela dessa veckor 22, 26, 30 och 35.

Anmäl dig samma dag som du vill spela i shop/reception, du väljer dina egna spelpartners och tid. Det kostar 150 kr per deltävling att delta, herrar spelar i antingen A-klassen eller B-klassen beroende på ditt handicap och damer spelar en klass. Lämna in ditt scorekort efter rundan i vårt greenfeeinkast och registrera din runda själv i MinGolf.

Resultatlistan publiceras på fredag förmiddag, och de 30 bästa herrarna och 15 bästa damerna går vidare till finalen söndag den 24:e september. Vi hoppas att du får en fantastisk golfupplevelse!

Sällskapsgolfen
Vi är glada att presentera årets nyhet - Sällskapsgolfen!

Sällskapsgolfen är öppen för både damer och herrar och startar den 23 maj för damer och 25 maj för herrar. Varje vecka fram till vecka 38 mellan klockan 13.00-14.00 kan du delta i denna roliga golfrunda. Det bästa av allt? Detta är helt kostnadsfritt!

Under den första veckan bjuder klubben på lunch för alla deltagare, med en gemensam sammankomst kl. 12.00. Detta ger dig chansen att träffa andra golfentusiaster och skapa nya kontakter. Sällskapsgolfen är inte en tävling, utan en avslappnad och trevlig stund där bollarna lottas för sällskapsspel. Anmälan till Sällskapsgolfen sker enkelt genom MinGolf.

Om du saknar en spelpartner behöver du inte oroa dig. Sällskapsgolfen är den perfekta möjligheten att träffa nya vänner och hitta spelkamrater som delar din passion för golf. Det kommer att finnas många likasinnade människor som ser fram emot att spela tillsammans med dig.

Kom med oss på Sällskapsgolfen och upplev en fantastisk sommar fylld med golf, skratt och nya vänner. Vi ser fram emot att träffa dig på golfbanan!