Glad Midsommar + massor med nyheter
Slottsgolfen är här
Nu är den här - Slottsgolfen 2014. Fyra banor, härlig Sörmländsk natur, fantastiska slott, god mat och fyra dagar att minnas. Bör ej missas!

  Information, anmälan, tävlingsbestämmelser mm  
 
Glad Midsommar önskar klubben!
Vi på klubben önskar alla medlemmar och familjer en riktigt glad och skön midsommar! Njut av god mat, släkt och vänner samt kanske en liten golftävling eller två på klubben!

Vi fortsätter vår härliga trend och vi har nu brutit ny mark över 1500 strecket i antalet medlemmar. Vi fortsätter växa mot golftrenden i Sverige och vi säger tack till alla medlemmar som väljer att lägga sin tid hos oss. Håll nu hårt i kepsen i sommar....det blåser ruskig medvind

  Vill du hänga lite med oss på Facebook och gilla vår framfart? 500+ nya likes på två veckor...kanske 1000 innan sommaren är slut?  
 
Midsommarhelgen
Veckotvälingsresultat och Hot Cup order of merit finns nu på hemsidan. Det är tight i toppen där Christer Andersson och Tina Pettersson håller knappa förstaplatser med ett jagande släptåg av Jättorpgolfare.

  Veckotävlingresultat  
 
 
Vi säger grattis!
Stort grattis till vår egen Viktor Gogman, segrare i Robert Karlsson Junior Open. Riktigt roligt med en av våra egna som fick stå högst på pallen i år. Härligt spelar Viktor och vi önskar mera medvind under året!

I KM Foursome stod pappa Fredrik Plan och son Rasmus Plan som klara segrare efter 71 slag. Vi lyfter på hatten och medger att er familjekombination är svårslagen!

 
Det bubblar och pyr...Katrineholm Open står vid dörren
Nu är vi på gång! Insatsstyrkan (på bilden) kör nu hårt med förbättringsarbete och allmän uppfräschning av banan. Vi har dressat och vältat denna vecka och vi ligger på en klipphöjd på 3.5mm på greenerna, med en stimp just under 9. Nu är alla maskinerna inne hos Thomas i verkstaden och det skipas klippaggregat för fullt. Vi kommer nu börja krypa nedåt och närma oss 3mm i klipphöjd på greener, samtidigt som alla nu kommer märka att vi börjar släppa upp ruffarna.

I år satsar vi mer än någonsin! Vi är först i Sverige (troligen hela Norden) med att erbjuda segraren ett wild card till Europatouren. Vi höjer prissumman till 400 000kr givet den goda ekonomin i tävlingen och vår vilja att demonstrera för golfsverige att vi är en kraft som går mot strömmen. En av de tävlande är trefaldiga Europatourvinnaren Pablo Martin Benavides och vi har fler anmälningar än någonsin.

Igår höll tävlingsansvarige Ingela Lindell möte med alla funktionärer. En härliga styrka idella medlemmar som stöttar och gör tävlingen möjlig att genomföra!

OBS som ett led i förfiningen av blå-gul bansträckning inför tävling samt ett högre tryck på banan så kommer nu 1-18 (blå-gul) gälla som 18-hålsbana under högsäsongen.

Grillkväll med Göran Zachrisson
Vi har 5-6 platser kvar innan vi är 100+ och fulltecknade inför grillkväll med "Zacke". Har du glömt anmäla dig...Knip de sista platserna nu!