logo

Viktig info i spåren av Corona

Funktionärslistor

Vi tror de flesta nu vet att vi äntligen fått ok på att köra Katrineholm Open hosted by Robert Karlsson. Dock så är det med lite andra förutsättningar och SGF har bla annat bestämt hur mycket av veckans upplägg ska se ut. Funktionärsbehovet är tydligt som alltid men dock mindre än vanligt. När vi nu har fått veta hur det ska se ut så ligger uppdaterade funktionärslistor i shopen. Vänligen skriv upp er på listorna om ni vill vara med som funktionär på tävlingen. Antalet platser är färre än vanligt...så skynda er :)

 

Tävlingsveckan

Vidare har vi haft tävlingsmöte på klubben och diskuterat hur vi ska förhålla oss till de planerade tävlingar som vi har under juli. Vi får inte ha kanonstart med fler än 50 pers och vi får inte ha prisutdelning mm. Följande är det som gäller idag 15e juni

 

  • Volkswagen masters 14e juli blir vår första tävling för medlemmar i år. Kanonstart med tak på 50 pers enligt riksupplägg av VW. Anmälan öppnar imorgon 16e juni.
  • Lionsgolfen 15e juli utgår efter dialog med Lions
  • 2-manna scramble fre 17e juli blir av men med löpande start med ambitionen att vi ska bli fler än 50 pers. Priser hämtas i shopen efteråt
  • 4-manna rumble lördag 18e juli blir av enligt plan men man hämtar priser efter tävlingen i shopen.
  • Mer info om det praktiskta kommer i varje tävlingspublikation i GIT tävling.

 

Shop & Krögargolfen

Vår superpopulära Shop & Krögargolf ställs in 2020. Vi ser ingen möjlighet att arrangera tävlingen i sin rätta anda där vi inte kan ha kanonstart och inte samlas efteråt i restaurangen. I samråd med resturangen så väljer vi alltså att ställa in 2020 och ta nya tag 2021.